HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Mașină de vâslit MP-U207 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Codul produsului:MP-U207-k1t1
Mașină de vâslit MP-U207 - Marbo Sport
Mașină de vâslit MP-U207 - Marbo Sport
Mașină de vâslit MP-U207 - Marbo Sport
Mașină de vâslit MP-U207 - Marbo Sport
Mașină de vâslit MP-U207 - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
2 175,00 €
/ St. brute
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Elevator de podea cu stivă

Știm foarte bine ce ar trebui să caracterizeze echipamentele pentru uz comercial din ziua de azi: trebuie să îndeplinească cele mai înalte standarde, să ofere o varietate de opțiuni pentru adaptarea echipamentului la înălțimea persoanei care face exerciții, să fie fără probleme și să aibă un design interesant.

Este exact ceea ce este liftul de podea MP-U207 din noua linie Professional. Prin anii noștri de experiență în producția de echipamente pentru săli de sport comerciale, am reușit să creăm un produs fără probleme care nu va ceda nici la cea mai epuizantă exploatare. Prin utilizarea unor mașini de profilare de ultimă generație, am creat un produs care stabilește noi tendințe în proiectarea echipamentelor din această categorie de preț. Pentru producția liftului de podea MP-U207 am folosit doar cele mai durabile profile de 120x60x3 mm și 80x40x3 mm, ceea ce asigură cea mai mare durabilitate a dispozitivului. Include ghidonul MH-C103.

Picioare reglabile

La instalarea echipamentelor în sala de sport, ne-am confruntat adesea cu problema podelelor inegale care nu permiteau o poziționare stabilă a echipamentelor. De aceea, am echipat liftul cu picioare speciale care pot fi ajustate în înălțime și înclinare. Această soluție vă permite să nivelați perfect aparatul, asigurând o funcționare lină și o stabilitate de 100% a aparatului.

Construcție solidă

Cadrul stivei este realizat din profil de 120x60x3 mm și acoperit cu carcase plate de culoare neagră lucioasă. Utilizarea unei astfel de construcții garantează siguranța deplină a clienților dumneavoastră atunci când așează încărcătura pe stivă și conferă aparatului un aspect atractiv și modern. În plus, elevatorul are picioare din cauciuc gros, care asigură faptul că mașina nu se mișcă în timpul exercițiului.

Tapițerie durabilă

Tapițeria are o armătură dublă pe fiecare margine a elementului de umplutură. Acest lucru a fost realizat prin utilizarea firelor groase și rezistente ale miezului Coats în combinație cu piele sintetică rezistentă. Elementele spătarului și ale scaunului sunt fixate pe o placă rezistentă cu o grosime de 3 mm.

Platforme confortabile

Ridicatorul de podea MP-U207 are platforme mari și confortabile, realizate din tablă de șah, care garantează o poziție sigură și stabilă în timpul antrenamentului. Datorită utilizării plăcii chequer antiderapante, picioarele utilizatorului nu se mișcă în timpul antrenamentului.

Raft cauciucat

Cireașa de pe tort în designul noului lift MP-U207 este raftul cauciucat pe care puteți așeza mânerul după antrenament. Gata cu bara de agățat care se lovește de cadrul liftului! Probabil că vă întrebați de ce nu adăugăm un mâner în mod standard? Răspunsul este simplu! Oferim zeci de mânere diferite. Vă lăsăm pe dumneavoastră să decideți care mâner este cel mai potrivit pentru sala dumneavoastră de sport!

Stivă

Ridicatorul este echipat cu o stivă de 120 kg formată din gantere: 8 x 5 kg, 8 x 10 kg. Această distribuție a încărcăturii permite atât începătorilor, cât și utilizatorilor avansați să se antreneze pe lift. Carcasa stivei este acoperită cu un capac de plastic, în timp ce stiva în sine este protejată de panouri transparente din plexiglas. Datorită acestei soluții, funcționarea stivei este și mai silențioasă, iar întregul dispozitiv are un aspect estetic și atrăgător.

Professional Line - echipamente pentru uz comercial

Cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui culturist adevărat - linia Marbo Professional.

Echipamentele din această linie au o declarație de conformitate în conformitate cu standardul PN-EN 957-4:2007 și pot fi utilizate în săli de sport comerciale și publice. Experimentați plăcerea de a face exerciții fizice pe cel mai bun echipament de pe piață! Clasa: S - echipamente pentru uz comercial.

Pentru a asigura siguranța clienților dumneavoastră, echipamentul nostru a fost testat de Centrul European de Calitate pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile.

Ca urmare a acestor teste, am obținut Certificatul de siguranță și Certificatul de securitate de top pentru echipamentele din linia Professional.

Date tehnice
Înălțime
205 cm
Lățime
76 cm
Lungime
194 cm
Greutate
Latzug 136 kg,
stivă de 120 kg
Stivă
8 x 5 kg,
8 x 10 kg
Sarcina de greutate
150 kg
Cerința de spațiu
1,48 m2
Profil
80 x 40 x 3 mm,
120 x 60 x 3 mm
Frei
Hantelstange MH-C103
Culoarea tapițeriei
maroon
Culoarea cadrului
Antracit
Tipul de sarcină
stivă de greutate
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel