HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

MP-U211 Mașină combinată de tragere în jos / vâslit - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Codul produsului:MP-U211-k1t1
MP-U211 Mașină combinată de tragere în jos / vâslit - Marbo Sport
MP-U211 Mașină combinată de tragere în jos / vâslit - Marbo Sport
MP-U211 Mașină combinată de tragere în jos / vâslit - Marbo Sport
MP-U211 Mașină combinată de tragere în jos / vâslit - Marbo Sport
MP-U211 Mașină combinată de tragere în jos / vâslit - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
2 453,53 €
/ St. brute
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Aparat 2 în 1 cu ridicare superioară și inferioară

Sunteți în căutarea unui aparat care combină funcționalitatea a două aparate: un lift superior și un lift inferior, ocupând în același timp foarte puțin spațiu? Ridicatorul superior și inferior MP-U211 din noua linie Professional este exact asta. Cu noul lift MP-U211, am folosit un sistem de rutare a cablurilor complet reproiectat, astfel încât nu trebuie să agățați sau să atașați cabluri suplimentare pentru a vă antrena pe liftul superior sau inferior. Cu acest aparat, ambele setări sunt disponibile în permanență - pur și simplu reglați poziția de ședere cu o mișcare a încheieturii mâinii și începeți antrenamentul!

Anii noștri de experiență în fabricarea de echipamente pentru săli de sport comerciale ne-au permis să creăm un produs fără probleme, care poate rezista la cea mai dură utilizare. Datorită utilizării mașinilor de profilare de ultimă generație, am creat un produs care stabilește noi tendințe în materie de proiectare a echipamentelor din această categorie de preț. Setul este format din bara lungă MH-C001 și bara de ghidon MH-C103.

Cursă superioară și inferioară

Datorită dispunerii speciale a scripeților, clienții dvs. nu mai trebuie să se gândească cum să atașeze un cablu suplimentar pentru a se antrena pe cursa inferioară. Cu acest model, ambele funcții ale dispozitivului sunt disponibile în același timp!

Picioare reglabile

La instalarea echipamentelor în sala de gimnastică, ne-am confruntat în mod repetat cu problema podelelor inegale care nu permiteau poziționarea stabilă a echipamentelor. Prin urmare, am echipat liftul cu picioare speciale care pot fi ajustate în înălțime și înclinare. Acest lucru permite ca aparatul să fie perfect nivelat, asigurând o funcționare lină și o stabilitate de 100% a aparatului.

Platforme orizontale

Ascensorul este echipat cu două tipuri de platforme realizate din tablă groasă, antiderapantă, de tip șah. Atunci când faceți exerciții pe liftul cu înălțime, utilizați platformele orizontale pentru a vă asigura poziția corectă în timpul exercițiilor. Dacă folosiți liftul de podea, aveți platformele care sunt setate la unghiul corect. Acestea garantează că vă puteți menține o poziție sigură și stabilă.

Design profesional

Elevatorul este echipat cu o stivă de 120 kg formată din următoarele bare: 8 x 5 kg, 8 x 10 kg. Această distribuție a încărcăturii face posibilă atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii avansați să se antreneze pe lift.

Carcasa stivei este acoperită cu un capac din plastic, în timp ce stiva în sine este protejată de geamuri din plexiglas translucid. Datorită acestei soluții, funcționarea stivei este și mai silențioasă, iar întregul dispozitiv are un aspect estetic și atrăgător.

Cireașa de pe tort în designul noului dispozitiv MP-U211 este un raft cauciucat pe care puteți așeza mânerul de la ridicarea inferioară după antrenament.

Gata cu bara de agățat care se lovește de rama liftului!

Două bare incluse

Liftul este echipat cu două bare de exerciții. Prima este bara de 120 cm lungime MH-C001. A doua este bara cu ghidon MH-C103.

Sistem de reglare

Ridicatorul MP-U211 are până la patru niveluri de reglare a axei, permițându-vă să ajustați aparatul perfect la nevoile dumneavoastră. Reglarea se face cu ajutorul șurubului cu arc practic, de culoare roșie. Datorită acestuia, obțineți un confort de neegalat și o ajustare ușoară. Uitați de știfturile cu clichet, butoanele și ochiurile metalice. Acum sunteți la o singură mișcare a mâinii de a seta poziția optimă pentru exercițiile dumneavoastră!

Professional Line - echipamente pentru uz comercial

Cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui culturist adevărat - linia Marbo Professional.

Echipamentele din această linie au o declarație de conformitate în conformitate cu standardul PN-EN 957-4:2007 și pot fi utilizate în săli de sport comerciale și publice. Experimentați plăcerea de a face exerciții fizice pe cel mai bun echipament de pe piață! Clasa: S - echipamente pentru uz comercial.

Pentru a asigura siguranța clienților dumneavoastră, echipamentul nostru a fost testat de Centrul European de Calitate pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile.

Ca urmare a acestor teste, am obținut Certificatul de siguranță și Certificatul de securitate de top pentru echipamentele din linia Professional.

Date tehnice
Înălțime
245 cm
Lățime
76 cm
Lungime
200 cm
Greutate
Latzug 195 kg,
stivă de 120 kg
Stivă
8 x 5 kg,
8 x 10 kg
Reglarea arborelui
3 poziții
Reglarea scaunului
2-stufig
Sarcina de greutate
150 kg
Cerința de spațiu
2,40 m2
Profil
80 x 40 x 3 mm,
120 x 60 x 3 mm
Frei
Handgriff MH-C001,
Hantelstange MH-C103
Culoarea tapițeriei
maroon
Culoarea cadrului
Antracit
Tipul de sarcină
stivă de greutate
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel