HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

MP-U216 mașină combinată de extensie a picioarelor / flexie a picioarelor - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Codul produsului:MP-U216-k1t1
MP-U216 mașină combinată de extensie a picioarelor / flexie a picioarelor - Marbo Sport
MP-U216 mașină combinată de extensie a picioarelor / flexie a picioarelor - Marbo Sport
MP-U216 mașină combinată de extensie a picioarelor / flexie a picioarelor - Marbo Sport
MP-U216 mașină combinată de extensie a picioarelor / flexie a picioarelor - Marbo Sport
MP-U216 mașină combinată de extensie a picioarelor / flexie a picioarelor - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
2 882,00 €
/ St. brute
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Aparat 2 în 1 pentru biceps și cvadricepsul coapselor

Dacă sunteți în căutarea unor soluții absolut fără compromisuri, dacă aveți nevoie de un echipament care să îndeplinească cele mai înalte cerințe fără să coste o avere, atunci gama noastră este cea mai potrivită pentru dumneavoastră! Știm foarte bine că fiecare centimetru pătrat din clubul dvs. de fitness valorează greutatea sa în aur. De aceea, am decis să combinăm două aparate într-unul singur. Dorim să vă prezentăm cel mai recent produs al nostru, un aparat cu dublă funcție care vă permite să vă antrenați mușchii bicepsului și cvadricepsul coapsei: MP-U216.

Sistem extins de reglare

Aparatul are următoarele opțiuni de ajustare: 12 niveluri pentru reglarea poziției brațului, 8 niveluri pentru reglarea scripetelui inferior, 5 niveluri pentru reglarea scripetelui superior și 4 niveluri pentru reglarea poziției spătarului. Rețineți sistemul de reglare a poziției spătarului. Mânerul este conectat la un ax pneumatic, astfel încât nu trebuie să vă dați jos de pe mașină pentru a-l regla. Pur și simplu trageți mânerul în sus, deplasați spătarul înainte sau înapoi și dați-i drumul. Un sistem de reglare atât de extins al mașinii garantează comoditate, siguranță și confort deplin de instruire pentru fiecare dintre clienții dumneavoastră.

Sistem pentru îmbunătățirea tensiunii cablului

În calitate de operator de sală de gimnastică, știți că cablurile metalice se întind ușor după un timp. Uitați de demontarea întregului aparat pentru a-l întinde. Am echipat aparatul MP-U216 cu un sistem inovator pentru îmbunătățirea tensiunii cablurilor. Pur și simplu slăbiți cele 3 cleme și folosiți șurubul încorporat pentru a strânge cablul. Întreținerea aparatului dvs. nu a fost niciodată atât de ușoară!

Design profesional

Carcasa stivuitorului este prevăzută cu un capac din plastic, în timp ce stivuitorul în sine este acoperit cu panouri transparente din plexiglas care fac ca stivuitorul să fie și mai silențios în timpul funcționării și conferă întregului aparat un aspect estetic.

Acționări pneumatice

Datorită utilizării în mașină a unor actuatoare pneumatice pentru reglarea brațelor și a rolelor, reglarea mașinii la înălțimea utilizatorului este ușoară și foarte intuitivă. Pentru a selecta poziția optimă pentru antrenamentul dumneavoastră, este suficient să trageți de știftul pneumatic, să apucați mânerul de pe role și să setați poziția dorită. Asta este - puteți începe antrenamentul în siguranță.

Professional Line - echipamente pentru uz comercial

Cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui culturist adevărat - linia Marbo Professional.

Echipamentele din această linie au o declarație de conformitate în conformitate cu standardul PN-EN 957-4:2007 și pot fi utilizate în săli de sport comerciale și publice. Experimentați plăcerea de a face exerciții fizice pe cel mai bun echipament de pe piață! Clasa: S - echipamente pentru uz comercial.

Pentru a asigura siguranța clienților dumneavoastră, echipamentul nostru a fost testat de Centrul European de Calitate pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile.

Ca urmare a acestor teste, am obținut Certificatul de siguranță și Certificatul de securitate de top pentru echipamentele din linia Professional.

Date tehnice
Înălțime
175 cm
Lățime
106 cm
Lungime
147 cm
Greutate
mașină 200 kg,
Stivă de 160 kg
Stivă
16 x 10 kg
Sarcina de greutate
150 kg
Verstellung der Schulter
12 Positionen
Reglarea arborelui
5 poziții
Cerința de spațiu
1,56 m2
Tipul de sarcină
stivă de greutate
Culoarea cadrului
Antracit
Culoarea tapițeriei
maroon
Reglarea spătarului
4 nivele
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel