HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

MP-U217 Presă pentru picioare așezată - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Codul produsului:MP-U217-k1t1
MP-U217 Presă pentru picioare așezată - Marbo Sport
MP-U217 Presă pentru picioare așezată - Marbo Sport
MP-U217 Presă pentru picioare așezată - Marbo Sport
MP-U217 Presă pentru picioare așezată - Marbo Sport
MP-U217 Presă pentru picioare așezată - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
3 275,00 €
/ St. brute
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Macara orizontală cu stivă

V-ați săturat de macaralele cu greutăți libere? Aveți nevoie de un dispozitiv de antrenament pentru partea inferioară a corpului care vă permite să ajustați sarcina rapid și fără efort, fără a fi nevoie să atașați scripeți suplimentari? Atunci trebuie neapărat să citiți despre posibilitățile oferite de acest colos cu o greutate de până la 470 kg!

Cu cel mai nou aparat de flotări cu stivă MP-U217 vă puteți antrena în mod cuprinzător picioarele, fesele și vițeii. Este fabricat din profile pătrate de 100x50x3 mm și 80x40x3 mm. Macaraua este echipată cu o stivă impresionantă de 16 bare de 10 kg fiecare, ceea ce oferă o sarcină totală de 160 kg! Atât începătorii, cât și utilizatorii avansați se pot antrena cu o astfel de greutate.

Sistemul de reglare a poziției de pornire a căruciorului vă oferă posibilitatea de a regla unghiul de îndoire a picioarelor. Acest lucru permite ca căruciorul să fie setat foarte jos, ceea ce afectează eficiența antrenamentului.

Platformă antiderapantă

O platformă mare și solidă este responsabilă pentru confortul exercițiilor, permițând persoanelor de diferite înălțimi să își odihnească confortabil picioarele. Am realizat-o din tablă groasă, antiderapantă, de tip șah. Am adăugat un mâner suplimentar în partea de sus a platformei, astfel încât să puteți adopta confortabil o poziție de exerciții sau să coborâți dispozitivul după antrenament.

Poziție de pornire reglabilă

Poziția de pornire a căruciorului poate fi reglată în patru trepte, astfel încât fiecare persoană care face exerciții să poată ajusta dispozitivul la propria înălțime. Mânerul este conectat la un șunt pneumatic, astfel încât nu trebuie să coborâți de pe aparat pentru a-l regla. Pur și simplu trageți mânerul în sus, selectați poziția de pornire a căruciorului și eliberați-l.

Design profesional

Aparatul este dotat cu căptușeală adaptată anatomic la forma utilizatorului, permițând un antrenament în siguranță. Materialul are o dublă ranforsare pe fiecare margine a elementului de căptușeală. Acest lucru a fost realizat prin utilizarea firelor groase și rezistente ale miezului Coats în combinație cu piele sintetică rezistentă.

Carcasa stivei este prevăzută cu un capac din plastic, în timp ce stiva în sine este protejată de geamuri din plexiglas translucid. Datorită acestei soluții, funcționarea stivei este și mai silențioasă, iar întreaga mașină are un aspect estetic și atrăgător.

Professional Line - echipamente pentru uz comercial

Cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui culturist adevărat - linia Marbo Professional.

Echipamentele din această linie au o declarație de conformitate în conformitate cu standardul PN-EN 957-4:2007 și pot fi utilizate în săli de sport comerciale și publice. Experimentați plăcerea de a face exerciții fizice pe cel mai bun echipament de pe piață! Clasa: S - echipamente pentru uz comercial.

Pentru a asigura siguranța clienților dumneavoastră, echipamentul nostru a fost testat de Centrul European de Calitate pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile.

Ca urmare a acestor teste, am obținut Certificatul de siguranță și Certificatul de securitate de top pentru echipamentele din linia Professional.

Date tehnice
Înălțime
175 cm
Lățime
106 cm
Lungime
197 cm
Greutate
310 kg,
Stivă de 160 kg
Stivă
16 x 10 kg
Sarcina de greutate
150 kg
Culoarea tapițeriei
maroon
Culoarea cadrului
Antracit
Cerința de spațiu
2,09 m2
Tipul de sarcină
stivă de greutate
Reglarea spătarului
4 nivele
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel