HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Mașină pentru viței MP-U219 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Codul produsului:MP-U219-k1t1
Mașină pentru viței MP-U219 - Marbo Sport
Mașină pentru viței MP-U219 - Marbo Sport
Mașină pentru viței MP-U219 - Marbo Sport
Mașină pentru viței MP-U219 - Marbo Sport
Mașină pentru viței MP-U219 - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
2 522,00 €
/ St. brute
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Aparat pentru mușchii gambei cu stivă MP-U219

Dacă sunteți în căutarea unui aparat pentru mușchii vițelului cu un design modern, o construcție dovedită și o funcționare fără probleme - atunci acesta este aparatul potrivit pentru dumneavoastră!

Anii noștri de experiență în fabricarea echipamentelor pentru sălile de sport comerciale ne-au permis să creăm un produs fără probleme care va rezista la cea mai dură utilizare.

În combinație cu utilizarea unor utilaje de ultimă generație de prelucrare a tablelor și a profilelor, am creat un produs care stabilește noi tendințe în materie de design de echipamente în această categorie de preț.

Spațiu pentru picioare

Platformele profilate cu lățimea potrivită sunt responsabile pentru maximizarea întinderii mușchilor gambei în timpul antrenamentului. Am folosit tablă groasă pentru producerea lor, ceea ce garantează siguranța deplină a antrenamentului.

Design profesional

Am șlefuit echipamentul Professional până la perfecțiune! Căptușeala are o armătură dublă pe fiecare margine a elementului de căptușeală. Am obținut acest lucru prin utilizarea firelor groase și rezistente ale miezului Coats în combinație cu piele artificială rezistentă. Elementele spătarului și ale scaunului sunt fixate pe o placă solidă cu o grosime de 3 mm.

Carcasa stivei este prevăzută cu un capac din plastic, în timp ce stiva însăși este protejată de geamuri din plexiglas translucid. Datorită acestei soluții, funcționarea stivei este și mai silențioasă, iar întregul dispozitiv are un aspect estetic și atrăgător pentru ochi.

Poziție de pornire reglabilă

Poziția de pornire a stivei poate fi reglată în mai multe etape, astfel încât fiecare utilizator să poată ajusta dispozitivul la propria înălțime. MP-U219 este echipat cu un sistem de eliberare rapidă a cablului care vă permite să reglați dispozitivul cu o singură cheie Allen!

Reglare instantanee

Fiți atenți la noul nostru sistem de ajustare. Mânerul este conectat la un șunt pneumatic, astfel încât nu trebuie să vă dați jos de pe aparat pentru a-l regla. Pur și simplu trageți mânerul în sus, selectați poziția de pornire a căruciorului și eliberați-l. Mașina este gata să înceapă antrenamentul.

Professional Line - echipamente pentru uz comercial

Cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui culturist adevărat - linia Marbo Professional.

Echipamentele din această linie au o declarație de conformitate în conformitate cu standardul PN-EN 957-4:2007 și pot fi utilizate în săli de sport comerciale și publice. Experimentați plăcerea de a face exerciții fizice pe cel mai bun echipament de pe piață! Clasa: S - echipamente pentru uz comercial.

Pentru a asigura siguranța clienților dumneavoastră, echipamentul nostru a fost testat de Centrul European de Calitate pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile.

Ca urmare a acestor teste, am obținut Certificatul de siguranță și Certificatul de securitate de top pentru echipamentele din linia Professional.

Date tehnice
Înălțime
180 cm
Lățime
76 cm
Lungime
190 cm
Greutate
Maschine 210 kg,
stivă 130 kg
Stivă
6 x 5 kg,
10 x 10 kg
Sarcina de greutate
150 kg
Culoarea tapițeriei
maroon
Culoarea cadrului
Antracit
Cerința de spațiu
1,44 m2
Tipul de sarcină
stivă de greutate
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel