HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

MP-U220 mașină combinată de extensie a spatelui / abdominal - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Codul produsului:MP-U220-k1t1
MP-U220 mașină combinată de extensie a spatelui / abdominal - Marbo Sport
MP-U220 mașină combinată de extensie a spatelui / abdominal - Marbo Sport
MP-U220 mașină combinată de extensie a spatelui / abdominal - Marbo Sport
MP-U220 mașină combinată de extensie a spatelui / abdominal - Marbo Sport
MP-U220 mașină combinată de extensie a spatelui / abdominal - Marbo Sport
status_iconDisponibil imediat, a rămas ultimul. Grăbiți-vă!%d
2 882,00 €
/ St. brute
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Aparat 2 în 1 pentru spate și abdomen cu stivă

Dacă sunteți în căutarea unor soluții absolut fără compromisuri, dacă aveți nevoie de un echipament care să îndeplinească cele mai înalte standarde și în același timp să nu coste o avere, atunci oferta noastră este potrivită pentru dumneavoastră!

Cel mai nou aparat pentru spate cu stiva MP-U220 vă va oferi un antrenament complet pentru mușchii spatelui. Acesta este format din profile pătrate de 100x50x3 mm și 80x40x3 mm. Aparatul este echipat cu o stivă impresionantă formată din 10 bare de 10 kg, ceea ce oferă o sarcină totală de până la 100 kg! Atât începătorii, cât și utilizatorii avansați se pot antrena cu o astfel de greutate.

Datorită anilor noștri de experiență în producția de echipamente pentru săli de sport comerciale, am reușit să creăm un produs fără probleme, care nu este supus nici celei mai epuizante exploatări. În combinație cu utilizarea mașinilor de prelucrare a tablelor și a profilelor de ultimă generație, am creat un produs care stabilește noi tendințe în materie de proiectare a echipamentelor din această categorie de preț.

Stivă extensibilă

Am echipat mașina MP-U220 cu o stivă de 100 kg, formată din 10 bare cu o greutate de 10 kg fiecare. Aceasta este, bineînțeles, dimensiunea standard, pe care o puteți extinde până la 160 kg, după cum doriți. Carcasa stivei este prevăzută cu un capac de plastic, în timp ce stiva însăși este protejată de geamuri de plexiglas translucid. Datorită acestei soluții, funcționarea stivei este și mai silențioasă, iar întreaga mașină are un aspect estetic și atractiv.

Acționări pneumatice

Datorită actuatoarelor pneumatice utilizate în aparat pentru reglarea brațelor și a rolelor, ajustarea aparatului la înălțimea celui care face exerciții este ușoară și foarte intuitivă. Pentru a alege poziția optimă pentru antrenamentul dumneavoastră, este suficient să trageți de știftul pneumatic, să apucați mânerul de pe role și să setați poziția dorită. Gata, puteți începe antrenamentul în siguranță.

Sistem de tensionare rapidă a cablului

Aparatul MP-U220 este echipat cu un sistem inovator care vă permite să tensionați cu precizie cablul din aparat cu un singur buton. Această soluție vă permite să reduceți întârzierea în operarea aparatului practic la zero. Acest lucru înseamnă că stiva începe să funcționeze la cea mai mică mișcare a brațului.

Professional Line - echipamente pentru uz comercial

Cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui culturist adevărat - linia Marbo Professional.

Echipamentele din această linie au o declarație de conformitate în conformitate cu standardul PN-EN 957-4:2007 și pot fi utilizate în săli de sport comerciale și publice. Experimentați plăcerea de a face exerciții fizice pe cel mai bun echipament de pe piață! Clasa: S - echipamente pentru uz comercial.

Pentru a asigura siguranța clienților dumneavoastră, echipamentul nostru a fost testat de Centrul European de Calitate pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile.

Ca urmare a acestor teste, am obținut Certificatul de siguranță și Certificatul de securitate de top pentru echipamentele din linia Professional.

Date tehnice
Înălțime
173 cm
Lățime
119 cm
Lungime
102 cm
Greutate
mașină 190 kg,
Stivă de 100 kg
Stivă
10 x 10 kg
Sarcina de greutate
150 kg
Culoarea tapițeriei
maroon
Culoarea cadrului
Antracit
Cerința de spațiu
1,22 m2
Tipul de sarcină
stivă de greutate
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel