HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Presă de umăr MP-U226 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Codul produsului:MP-U226-k1t1
Presă de umăr MP-U226 - Marbo Sport
Presă de umăr MP-U226 - Marbo Sport
Presă de umăr MP-U226 - Marbo Sport
Presă de umăr MP-U226 - Marbo Sport
Presă de umăr MP-U226 - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
2 084,00 €
/ St. brute
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Mașină de împingere pe umeri

Suntem foarte conștienți de ce echipamente de uz comercial ar trebui să se caracterizeze în zilele noastre: trebuie să îndeplinească cele mai stricte cerințe, să ofere o multitudine de posibilități de ajustare a dispozitivului la înălțimea celui care face exerciții, să fie fără probleme și au un design interesant. Având ani de experiență în producția de echipamente pentru sălile de sport comerciale, am reușit să creăm un produs fără eșecuri, care nu va ceda nici măcar celei mai criminale exploatări. Mașini de ultimă generație pentru formarea profilelor, am creat un produs care stabilește noi tendințe de design de echipamente în această categorie de preț. Exact așa este mașina de împingere a cuștilor din noua linie Professional.

Pentru producerea sa am folosit profile groase de 80x40 mm cu un perete de 3 mm. Aceste materiale vor asigura durabilitatea și rezistența maximă a mașinii. Datorită utilizării brațelor independente, mașina vă permite să fixați și să vă întindeți maxim mușchii tăi în timpul antrenamentului.

Finisaj profesional

În noua ediție a seriei profesionale, carcasa stivei are un capac din plastic, în timp ce stiva în sine este protejată de panouri translucide din plexiglas. Datorită acestei soluții, funcționarea stivei este și mai silențioasă, și întregul mașina are un aspect estetic și atrăgător.

Mânere reglabile acoperite cu spumă

Când am proiectat noua linie Professional, am făcut totul pentru a asigura confort maxim în timpul exercițiilor! Am acoperit mânerele cu un strat de spumă groasă, puternică, care asigură o prindere confortabilă și sigură pentru utilizatori. Am acoperit capetele mânerele cu manșon de metal turnat în argint. Poziția de pornire a mânerelor este reglabilă pe trei niveluri.

Sistem de reglare

Reglarea scaunului se realizează cu ajutorul unui știft practic, codat prin culori. Vă oferă confort de neatins până acum și simplitate de reglare. Uitați de știfturile, butoanele și garniturile metalice. Acum ești doar unul mișcarea mâinii departe de stabilirea poziției optime pentru exerciții!

Linie profesională - echipamente pentru uz comercial

Cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui culturist adevărat - seria Marbo Professional.

Echipamentele din această linie au o declarație de conformitate cu standardul PN-EN 957-4:2007 și pot fi utilizate în sălile de sport comerciale și publice. Experimentează plăcerea de a te antrena cu cele mai bune echipamente de pe piață! Clasa: S - Echipamente conceput pentru uz comercial.

Pentru a asigura siguranța clienților dvs., echipamentul nostru a fost testat pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile de către Centrul European de Calitate.

Rezultatul acestor teste sunt Certificatul de Siguranță și Certificatul de Top Securitate, pe care le-am primit pentru echipamentele din linia Professional.

Date tehnice
Înălțime
180 cm
Lățime
120 cm
Lungime
155 cm
Greutate
Maschine 180 kg,
Stivă de 100 kg
Stivă
4 x 5 kg,
8 x 10 kg
Reglarea scaunului
4 poziții
Sarcina de greutate
150 kg
Cerința de spațiu
1,8 m2
Profil
80 x 40 x 3 mm,
120 x 60 x 3 mm
Culoarea cadrului
Antracit
Culoarea tapițeriei
maroon
Tipul de sarcină
stivă de greutate
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel