HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Mașină de vâslit MP-U229 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Codul produsului:MP-U229-k1t1
Mașină de vâslit MP-U229 - Marbo Sport
Mașină de vâslit MP-U229 - Marbo Sport
Mașină de vâslit MP-U229 - Marbo Sport
Mașină de vâslit MP-U229 - Marbo Sport
Mașină de vâslit MP-U229 - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
2 522,00 €
/ St. brute
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Rücken-Maschine

Wenn Sie auf der Suche nach absolut kompromisslosen Lösungen sind, wenn Sie ein Gerät brauchen, das die höchsten Anforderungen erfüllt und gleichzeitig kein Vermögen kostet - dann ist unser Angebot genau das Richtige!

Die professionelle Rückenmaschine MP-U229 este un specialist pentru antrenamentul Rückenmuskelgruppe, insbesondere des breitesten Rückenmuskels. Dank des verstellbaren Sitzes und der verstellbaren Rückenlehne sowie der 100 kg gestapelten Gewichte kann jeder, vom Anfänger bis zum Fortgeschrittenen, an diesem Gerät trainieren.

Dank jahrelanger Erfahrung in der Herstellung von Geräten für kommerzielle Fitnessstudios ist es uns gelungen, ein störungsfreies Produkt zu schaffen, das auch bei mörderischem Gebrauch nicht nachgibt. In Combination mit dem Einsatz Modernster Blech- und Profilformmaschinen haben wir ein Produkt geschaffen, das in dieser Preiskategorie neue Trends im Gerätedesign setzt.

Erweiterungsfähiger Stapel

Fire mașină MP-U229 cu mașină de 100 kg schweren Stapel ausgestattet, der aus 16 Stangen mit einem Gewicht von je 10 kg besteht.

Professionelle Ausführung

Bei der neuen Version der Profi-Serie ist das Gehäuse des Stapels mit einer Kunststoffabdeckung versehen, während der Stapel selbst durch lichtdurchlässige Plexiglasscheiben abgeschirmt ist. Dank dieser Lösung ist der Betrieb des Stapels noch geräuschärmer und die gesamte Maschine hat ein ästhetisches und ansprechendes Aussehen.

Verstellsystem

Die Einstellung des Sitzes und der Rückenlehne erfolgt mit Hilfe eines rot gefärbten, praktischen Federbolzens. Dank ihm erhalten Sie einen bisher unerreichten Komfort und eine einfache Einstellung. Vergessen Sie Splinte, Knöpfe und Ösen aus Metall. Jetzt sind Sie nur noch eine Handbewegung davon entfernt, die optime Position für Ihre Übungen einzustellen!

Linie profesională - echipamente pentru uz comercial

Cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui culturist adevărat - seria Marbo Professional.

Echipamentele din această linie au o declarație de conformitate cu standardul PN-EN 957-4:2007 și pot fi utilizate în sălile de sport comerciale și publice. Experimentează plăcerea de a te antrena cu cele mai bune echipamente de pe piață! Clasa: S - Echipamente conceput pentru uz comercial.

Pentru a asigura siguranța clienților dvs., echipamentul nostru a fost testat pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile de către Centrul European de Calitate.

Rezultatul acestor teste sunt Certificatul de Siguranță și Certificatul de Top Securitate, pe care le-am primit pentru echipamentele din linia Professional.

Date tehnice
Înălțime
181 cm
Lățime
95 cm
Lungime
154 cm
Greutate
Utilaje 165 kg,
Stivă de 160 kg
Stivă
160 kg,
16 x 10 kg
Sarcina de greutate
150 kg
Culoarea cadrului
Antracit
Culoarea tapițeriei
maroon
Cerința de spațiu
1,5 m2
Tipul de sarcină
stivă de greutate
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel