HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Abducția șoldului / Adducția șoldului - Mașină combinată MP-U218 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Codul produsului:MP-U218-k1t4
Abducția șoldului / Adducția șoldului - Mașină combinată MP-U218 - Marbo Sport
Abducția șoldului / Adducția șoldului - Mașină combinată MP-U218 - Marbo Sport
Abducția șoldului / Adducția șoldului - Mașină combinată MP-U218 - Marbo Sport
Abducția șoldului / Adducția șoldului - Mașină combinată MP-U218 - Marbo Sport
Abducția șoldului / Adducția șoldului - Mașină combinată MP-U218 - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
2 788,28 €
/ St. brute
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Aparatul potrivit și în același timp bine făcut pentru antrenarea unei anumite părți musculare este deja o piesă de succes. Aparatul Marbo pentru antrenarea mușchilor coapsei a fost proiectat și fabricat în așa fel încât activitatea cu participarea sa să fie sigură, iar efectele de lucru să apară relativ repede.

Dispozitivul 2 în 1 pentru adductorii și abductorii coapsei de la Marbo

O soluție mai bună pentru o persoană care dorește să asigure condiții profesionale pentru antrenarea mușchilor gambei este greu de găsit. Dispozitivul prezentat aici funcționează perfect, chiar și cu o utilizare aproape continuă. Faptul că are o funcție dublă îl face și mai atractiv.

Dacă doriți să creați un mediu profesional pentru antrenarea mușchilor picioarelor, cu greu veți găsi o soluție mai bună. Dispozitivul prezentat aici funcționează perfect, chiar și cu o utilizare aproape continuă. Faptul că are o funcție dublă îl face, de asemenea, și mai atractiv.

Dispozitivul are 16 bare de haltere, fiecare dintre ele cântărind 10 kg. Carcasa din plastic nu este doar robustă, ci și estetică, iar capacul suplimentar al barelor, sub formă de perspex transparent, oferă o siguranță suplimentară. Alte puncte de atracție includ platformele confortabile pentru picioare și brațele care pot fi poziționate pentru antrenarea abductorilor sau adductorilor coapsei.

Ce altceva este de remarcat la aparatul pentru mușchii coapsei cu dublă funcție?

Scaunul confortabil și sistemul de tensionare de precizie a cablului sunt alte puncte forte. Datorită acestora, antrenamentul este necomplicat, iar schimbările de sarcină sunt ușoare și rapide. Prin urmare, aparatul funcționează fără întârziere, ceea ce este extrem de important pentru un atlet activ.

Professional Line - echipamente pentru uz comercial

Cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui culturist adevărat - linia Marbo Professional.

Echipamentele din această linie au o declarație de conformitate în conformitate cu standardul PN-EN 957-4:2007 și pot fi utilizate în săli de sport comerciale și publice. Experimentați plăcerea de a face exerciții fizice pe cel mai bun echipament de pe piață! Clasa: S - echipamente pentru uz comercial.

Pentru a asigura siguranța clienților dumneavoastră, echipamentul nostru a fost testat de Centrul European de Calitate pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile.

Ca urmare a acestor teste, am obținut Certificatul de siguranță și Certificatul de securitate de top pentru echipamentele din linia Professional.

Date tehnice
Înălțime
175 cm
Lățime
min. 76 cm,
max. 187 cm
Lungime
179 cm
Greutate
Maschine 210 kg,
Stivă de 160 kg
Stivă
16 x 10 kg
Sarcina de greutate
150 kg
Culoarea tapițeriei
negru
Culoarea cadrului
Antracit
Cerința de spațiu
3,35 m2
Tipul de sarcină
stivă de greutate
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel