HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Mașină Butterfly pentru mușchiul pieptului MP-U227 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Codul produsului:MP-U227-k1t4
Mașină Butterfly pentru mușchiul pieptului MP-U227 - Marbo Sport
Mașină Butterfly pentru mușchiul pieptului MP-U227 - Marbo Sport
Mașină Butterfly pentru mușchiul pieptului MP-U227 - Marbo Sport
Mașină Butterfly pentru mușchiul pieptului MP-U227 - Marbo Sport
Mașină Butterfly pentru mușchiul pieptului MP-U227 - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
2 522,00 €
/ St. brute
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Echipamentul fiabil care vă va permite să efectuați antrenamente interesante și acasă este visul multor sportivi. În lista de astfel de echipamente puteți include Butterfly Machine pentru piept MP-U227!

Ce este Butterfly Machine pentru piept MP-U227?

În primul rând, este un dispozitiv profesional care vă permite să vă antrenați pieptul. Datorită acesteia, este posibil să efectuați, printre altele, întinderi. Este lider în rândul mașinilor, care va satisface așteptările chiar și în timpul intensiv utilizați.

Care sunt beneficiile aparatului de fluturi MP-U227?

Exercitarea pe această mașină este în primul rând un beneficiu pentru corpul nostru. Fiecare antrenament ne permite să avem un metabolism mai bun, să îmbunătățim concentrarea sau să avem un efect bun asupra fitnessului nostru. În plus, această mașină ne va permite să ne extindem pieptul. Mașina lasă un câmp uriaș de posibilități pentru cei care aleg acest produs, care are multe beneficii:

 • reglarea scaunului,
 • reglarea poziției de pornire a brațelor,
 • abilitatea de a regla antrenamentul, astfel încât începătorii, precum și cei avansați să poată folosi mașina,
 • \
 • Stiva de 160 kg, care constă din 16 bare,
 • mânere reglabile acoperite cu spumă,
 • Profile de 80 × 40 mm cu un perete de 3 mm - acest design face mașina mai durabilă,
 • finisare profesională, care permite un antrenament liniștit,
 • design modern,
 • încărcare de 150 de kilograme,
 • tapițerie care nu se deteriorează la utilizarea corespunzătoare,

Compania, după mulți ani de experiență, este bine conștientă de așteptările și nevoile clienților săi. Prin urmare, mașina este rafinată în fiecare aspect și creată din produse de cea mai înaltă calitate. Acest lucru permite echipamentului să reziste a mult timp, fie că este în sală sau acasă. Aparatul poate fi folosit de oricine, de la un începător la o persoană avansată, iar acest lucru se datorează ajustării și greutăților diferite.

Linie profesională - echipamente pentru uz comercial

Cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui culturist adevărat - seria Marbo Professional.

Echipamentele din această linie au o declarație de conformitate cu standardul PN-EN 957-4:2007 și pot fi utilizate în sălile de sport comerciale și publice. Experimentează plăcerea de a te antrena cu cele mai bune echipamente de pe piață! Clasa: S - Echipamente conceput pentru uz comercial.

Pentru a asigura siguranța clienților dvs., echipamentul nostru a fost testat pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile de către Centrul European de Calitate.

Rezultatul acestor teste sunt Certificatul de Siguranță și Certificatul de Top Securitate, pe care le-am primit pentru echipamentele din linia Professional.

Date tehnice
Înălțime
180 cm
Lățime
100 cm
Lungime
140 cm
Distanța dintre barele de sprijin
100-180 cm
Greutate
mașină 190 kg,
Stivă de 160 kg
Stivă
16 x 10 kg
Reglarea scaunului
4 poziții
Sarcina de greutate
150 kg
Cerința de spațiu
1,4 m2
Profil
80 x 40 x 3 mm,
120 x 60 x 3 mm
Tipul de sarcină
stivă de greutate
Culoarea tapițeriei
negru
Culoarea cadrului
Antracit
Abmessungen der Verpackung
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel