HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Ridicare laterală MP-U228 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Codul produsului:MP-U228-k1t4
Ridicare laterală MP-U228 - Marbo Sport
Ridicare laterală MP-U228 - Marbo Sport
Ridicare laterală MP-U228 - Marbo Sport
Ridicare laterală MP-U228 - Marbo Sport
Ridicare laterală MP-U228 - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
2 439,99 €
/ St. brute
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Mașină pentru mușchii umerilor

Dacă sunteți în căutarea unor soluții absolut fără compromisuri, aveți nevoie de echipamente care îndeplinesc cele mai exigente cerințe și, în același timp, nu costă o avere, atunci oferta noastră este doar pentru dvs.!

Aparatul MP-U228 pentru mușchii umerilor este un dispozitiv profesional pentru antrenamentul umerilor. Gama completă de mișcare a brațelor mașinii face antrenamentul eficient, sigur și confortabil. Datorită scaunului reglabil, oricine se poate antrena mașina, indiferent de înălțime.

Având ani de experiență în fabricarea de echipamente pentru sălile de sport comerciale, am reușit să creăm un produs fără eșecuri, care nu va ceda nici măcar celei mai criminale exploatări. Combinat cu utilizarea tablei de ultimă generație și mașini de formare a profilelor, am creat un produs care stabilește noi tendințe în proiectarea echipamentelor în această categorie de preț.

Stiva extensibilă

Am echipat aparatul MP-U228 cu un stivă de 40 kg format din 8 bare cu o greutate de 5 kg. Desigur, aceasta este dimensiunea standard, pe care o puteți extinde în funcție de nevoile dvs. până la 160 kg.

Tapițerie modernă

Am perfecționat echipamentele profesionale! Tapiteria are armatura dubla pe fiecare margine a elementului tapitat. Am reușit să realizăm acest lucru folosind fir de miez Coats gros și puternic, combinat cu material sintetic durabil Piele. Elementele de spătar și scaune sunt așezate pe o foaie solidă de #3 mm grosime. O astfel de construcție asigură nu numai o durabilitate extraordinară, ci și un finisaj estetic uimitor pentru noul dumneavoastră echipament.

Finisaj profesional

În noua ediție a seriei profesionale, carcasa stivei are un capac din plastic, în timp ce stiva în sine este protejată de panouri translucide din plexiglas.

Datorită acestei soluții, funcționarea stivei este și mai silențioasă, iar întreaga mașină are un aspect estetic și atrăgător.

Linie profesională - echipamente pentru uz comercial

Cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui culturist adevărat - seria Marbo Professional.

Echipamentele din această linie au o declarație de conformitate cu standardul PN-EN 957-4:2007 și pot fi utilizate în sălile de sport comerciale și publice. Experimentează plăcerea de a te antrena cu cele mai bune echipamente de pe piață! Clasa: S - Echipamente conceput pentru uz comercial.

Pentru a asigura siguranța clienților dvs., echipamentul nostru a fost testat pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile de către Centrul European de Calitate.

Rezultatul acestor teste sunt Certificatul de Siguranță și Certificatul de Top Securitate, pe care le-am primit pentru echipamentele din linia Professional.

Date tehnice
Înălțime
180 cm
Lățime
110 cm
Lungime
120 cm
Greutate
mașină 200 kg,
Stapel 40 kg
Stivă
8 x 5 kg
Reglarea scaunului
4 poziții
Sarcina de greutate
150 kg
Cerința de spațiu
1,32 m2
Profil
80 x 40 x 3 mm,
120 x 60 x 3 mm
Culoarea tapițeriei
negru
Culoarea cadrului
Antracit
Tipul de sarcină
stivă de greutate
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel