HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Mașină de tragere asistată MP-U231 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Codul produsului:MP-U231-k1t4
Mașină de tragere asistată MP-U231 - Marbo Sport
Mașină de tragere asistată MP-U231 - Marbo Sport
Mașină de tragere asistată MP-U231 - Marbo Sport
Mașină de tragere asistată MP-U231 - Marbo Sport
Mașină de tragere asistată MP-U231 - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
2 439,99 €
/ St. brute
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Mașină de tragere asistată

Dacă sunteți în căutarea unor soluții absolut fără compromisuri, aveți nevoie de echipamente care îndeplinesc cele mai stricte cerințe și, în același timp, nu costă o avere - oferta Marbo-Sport este doar pentru dvs.!

Mașină profesională de tragere cu asistență electrică MP-U231, este un dispozitiv specializat pentru antrenarea mușchilor brațelor și spatelui. Datorită booster-ului, oricine se poate exercita pe el, fie că este o femeie minionă sau un bărbat puternic construit, iar datorită numărului mai mare de repetări pe care îl va putea efectua antrenamentul, antrenamentul este și mai eficient.

Având ani de experiență în fabricarea de echipamente pentru sălile de sport comerciale, am reușit să creăm un produs fără defecțiuni, care nu va ceda nici măcar celei mai criminale utilizări. În combinație cu utilizarea mașinilor de ultimă generație pentru formarea tablelor și profilelor, am creat un produs care stabilește noi tendințe în proiectarea echipamentelor în această categorie de preț.

Asistență în timpul antrenamentului

Funcționarea mașinii se bazează pe principiul contragreutății. Acest lucru vă permite să creșteți numărul de trageri efectuate pe bară și să îmbunătățiți eficiența antrenamentului. Cu cât puneți mai multă greutate pe stivă, cu atât vă este mai ușor să vă ridicați. Pe scurt, aparatul vă permite să reduceți treptat greutatea pe care o trageți în sus (adică propria greutate).

Stiva de 100 kg

Mașina MP-U231 este echipată cu o stivă de 100 kg constând din 10 bare cu o greutate de 10 kg fiecare.

Finisaj profesional

În noua ediție a seriei profesionale, carcasa stivei are un capac din plastic, în timp ce stiva în sine este protejată de panouri translucide din plexiglas. Datorită acestei soluții, funcționarea stivei este și mai silențioasă, iar întreaga mașină are un aspect estetic și atrăgător.

Acces ușor

Pentru a vă facilita accesul la balustradă, am folosit două picioare practice. Dimensiunea lor a fost atent gandita si este de 32x17 cm. Astfel, acestea sunt suficient de mari pentru a oferi un suport solid pentru piciorul tău și, în același timp, suficient de discrete, astfel încât riscul ca piciorul să se prindă de ele în timpul antrenamentului și vânătăi dureroase să fie minim. O garanție a rezistenței și securității picioarelor, este utilizarea tablei ondulate pentru fabricarea acestora cu o grosime de până la 5 milimetri.

Linie profesională - echipamente pentru uz comercial

Cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui culturist adevărat - seria Marbo Professional.

Echipamentele din această linie au o declarație de conformitate cu standardul PN-EN 957-4:2007 și pot fi utilizate în sălile de sport comerciale și publice. Experimentează plăcerea de a te antrena cu cele mai bune echipamente de pe piață! Clasa: S - Echipamente concepute pentru uz comercial.

Pentru a asigura siguranța clienților dvs., echipamentul nostru a fost testat pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile de către Centrul european de calitate.

Rezultatul acestor teste, sunt Certificatul de Siguranță și Certificatul de Top Securitate, pe care le-am primit pentru echipamentele din linia Professional.

Date tehnice
Înălțime
231 cm
Lățime
126 cm
Lungime
105 cm
Greutate
Utilaje 167 kg,
Stivă de 100 kg
Stivă
10 x 10 kg
Sarcina de greutate
150 kg
Culoarea tapițeriei
negru
Culoarea cadrului
Antracit
Cerința de spațiu
1,33 m2
Tipul de sarcină
stivă de greutate
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel