HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Aparat extensii picioare MP-U234 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Codul produsului:MP-U234-k1t4
Aparat extensii picioare MP-U234 - Marbo Sport
Aparat extensii picioare MP-U234 - Marbo Sport
Aparat extensii picioare MP-U234 - Marbo Sport
Aparat extensii picioare MP-U234 - Marbo Sport
Aparat extensii picioare MP-U234 - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
2 439,99 €
/ St. brute
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Dispozitiv pentru mușchii coapsei cvadriceps

Dacă sunteți în căutarea unor soluții absolut fără compromisuri, dacă aveți nevoie de un dispozitiv care îndeplinește cele mai înalte cerințe și, în același timp, nu costă o avere, atunci oferta noastră este potrivită pentru dvs.!

Aparatul profesional pentru muschii coapsei cvadriceps MP-U234 este un dispozitiv special pentru antrenamentul fara articulatii a muschilor coapsei cvadriceps. Cu un scaun și un scripete reglabile și 120 kg de greutăți stivuite, oricine, de la începători până la avansați, se poate antrena cu acest aparat.

Datorită anilor de experiență în producerea de echipamente pentru sălile de sport comerciale, am reușit să creăm un produs fără probleme, care nu va ceda în cazul utilizării obositoare. În combinație cu utilizarea celor mai moderne mașini de formare a tablelor și profilelor, am creat un produs care stabilește noi tendințe în designul dispozitivelor în această categorie de preț.

Ajustarea scaunului

Am echipat aparatul MP-U234 cu un scaun reglabil în patru poziții. Ceea ce este de remarcat este sistemul folosit pentru reglarea poziției scaunului. Mânerul este conectat la un șunt pneumatic, astfel încât nu trebuie să coborâți de pe dispozitiv pentru a regla. Pur și simplu trageți mânerul în sus, mutați spătarul înainte sau înapoi și eliberați mânerul. Un astfel de sistem sofisticat de reglare a dispozitivului garantează confort, siguranță și confort complet de antrenament pentru fiecare dintre clienții tăi.

Ajustarea rolei

La aparatul MP-U234 pentru cvadriceps, rola poate fi blocată într-una din cele cinci poziții. Reglarea se face cu ajutorul unui mâner acoperit cu spumă tare antiderapantă și a unui știft cu arc, practic, de culoare roșie. Vă oferă un confort fără precedent și o reglare ușoară. Acum sunteți la doar un gest de mână de a stabili poziția optimă pentru antrenament!

Stiva de 120 kg

Dispozitivul MP-U234 este echipat cu un teanc de 120 kg format din 12 bare cu o greutate de 10 kg fiecare.

Tapițerie modernă

Captușeala are o întărire dublă pe fiecare margine a elementului de căptușeală. Acest lucru a fost realizat prin utilizarea unui fir de miez COATS gros și puternic combinat cu piele artificială durabilă. Elementele de spătar și scaune sunt atașate de o placă solidă cu o grosime de 3 mm. O astfel de construcție asigură nu numai rezistență ridicată, ci și o estetică uimitoare pentru finisarea noului tău interior.

Professional Line - dispozitive pentru uz comercial

Cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui culturist adevărat - seria Marbo Professional.

Echipamentul din această linie are o declarație de conformitate conform standardului PN-EN 957-4:2007 și poate fi utilizat în sălile de sport comerciale și publice. Experimentează plăcerea de a te antrena cu cele mai bune echipamente de pe piață! Clasa: S - dispozitive de uz comercial.

Pentru a asigura siguranța clienților dvs., dispozitivele noastre au fost testate de Centrul European de Calitate pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile.

Ca urmare a acestor teste, am primit certificatul de securitate și certificatul de securitate de top pentru dispozitivele din linia profesională.

Date tehnice
Înălțime
180 cm
Lățime
104 cm
Lungime
122 cm
Greutate
masina 175 kg,
stivă de 120 kg
Stivă
8 x 5 kg,
8 x 10 kg
Sarcina de greutate
150 kg
Culoarea cadrului
Antracit
Culoarea tapițeriei
negru
Cerința de spațiu
1,17 m2
Tipul de sarcină
stivă de greutate
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel