HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Leg curl culcat în jos - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Codul produsului:MP-U235-k1t4
Leg curl culcat în jos - Marbo Sport
Leg curl culcat în jos - Marbo Sport
Leg curl culcat în jos - Marbo Sport
Leg curl culcat în jos - Marbo Sport
Leg curl culcat în jos - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
2 661,54 €
/ St. brute
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Dispozitiv pentru mușchii coapsei bicepși

Dacă sunteți în căutarea unor soluții absolut fără compromisuri, dacă aveți nevoie de un dispozitiv care îndeplinește cele mai înalte cerințe și, în același timp, nu costă o avere - atunci oferta noastră este potrivită pentru dvs.!

Aparatul profesional pentru mușchii coapsei bicepși MP-U235 este un dispozitiv special pentru antrenarea mușchilor coapsei bicepși. Datorită suportului reglabil pentru cot și rolului, precum și greutăților stivuite de 120 kg, oricine, de la începători până la avansați, se poate antrena cu această mașină.

Datorită anilor noștri de experiență în fabricarea de echipamente pentru sălile de sport comerciale, am reușit să creăm un produs fără probleme, care nu va ceda în cazul utilizării obositoare. În combinație cu utilizarea celor mai moderne mașini de formare a tablelor și profilelor, am creat un produs care stabilește noi tendințe în designul dispozitivelor în această categorie de preț.

Stiva de 120 kg

Am echipat mașina MP-U235 cu o stivă de 120 kg formată din 8 bare cu o greutate de 5 kg fiecare și 8 bare cu o greutate de 10 kg. Această distribuție a încărcăturii permite atât începătorilor, cât și utilizatorilor avansați să se antreneze pe acest dispozitiv.

Manopera profesională

În noua versiune a seriei profesionale, carcasa stivei este prevăzută cu un capac din plastic, în timp ce stiva în sine este ecranată de panouri transparente din plexiglas. Datorită acestei soluții, funcționarea stivei este și mai silențioasă, iar întregul dispozitiv are un aspect estetic și atractiv.

Sistem de reglare cuprinzător

Mașina are următoarele sisteme de reglare: 5 niveluri de reglare a poziției brațului, 5 niveluri de reglare a rolelor și 4 nivele de reglare a suportului pentru cot. Rețineți sistemul de reglare a spătarului. Mânerul este conectat la un ax pneumatic, astfel încât nu trebuie să coborâți pentru a regla dispozitivul. Pur și simplu trageți mânerul în sus, mutați spătarul înainte sau înapoi și eliberați-l. Un astfel de sistem extins de reglare a mașinii garantează confort, siguranță și confort complet de antrenament pentru fiecare dintre clienții dumneavoastră.

Tapițerie modernă

Captușeala are o întărire dublă pe fiecare margine a elementului de căptușeală. Acest lucru a fost realizat prin utilizarea firelor de miez Coats groase și puternice, combinate cu piele artificială durabilă. Elementele de spătar și scaune sunt atașate de o placă solidă cu o grosime de 3 mm. O astfel de construcție asigură nu numai o durată lungă de viață, ci și o estetică impresionantă a noului dumneavoastră echipament.

Professional Line - dispozitive pentru uz comercial

Cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui culturist adevărat - seria Marbo Professional.

Echipamentul din această linie are o declarație de conformitate conform standardului PN-EN 957-4:2007 și poate fi utilizat în sălile de sport comerciale și publice. Experimentează plăcerea de a te antrena cu cele mai bune echipamente de pe piață! Clasa: S - dispozitive de uz comercial.

Pentru a asigura siguranța clienților dvs., dispozitivele noastre au fost testate de Centrul European de Calitate pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile.

Ca urmare a acestor teste, am primit certificatul de securitate și certificatul de securitate de top pentru dispozitivele din linia profesională.

Date tehnice
Înălțime
180 cm
Lățime
100 cm
Lungime
176 cm
Greutate
masina 175 kg,
stivă de 120 kg
Stivă
8 x 5 kg,
8 x 10 kg
Sarcina de greutate
150 kg
Culoarea cadrului
Antracit
Culoarea tapițeriei
negru
Cerința de spațiu
1,76 m2
Tipul de sarcină
stivă de greutate
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel