HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Maşină pentru umăr MP-U236 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Codul produsului:MP-U236-k1t1
Maşină pentru umăr MP-U236 - Marbo Sport
Maşină pentru umăr MP-U236 - Marbo Sport
Maşină pentru umăr MP-U236 - Marbo Sport
Maşină pentru umăr MP-U236 - Marbo Sport
Maşină pentru umăr MP-U236 - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
2 751,00 €
/ St. brute
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Mașină de aducție a umărului

Dacă sunteți în căutarea unor soluții absolut fără compromisuri, dacă aveți nevoie de un dispozitiv care îndeplinește cele mai înalte cerințe și, în același timp, nu costă o avere, atunci oferta noastră este potrivită pentru dvs.!

Aparatul profesional de aducție a mușchilor umărului MP-U236 este un dispozitiv special pentru antrenarea mușchilor pieptului. Datorită mânerelor și scaunului reglabile, precum și greutăților de 130 kg de pe stiva, oricine de la începători până la avansați se poate antrena cu această mașină.

Datorită anilor de experiență în fabricarea de echipamente pentru sălile de sport comerciale, am reușit să creăm un produs fără probleme, care nu va ceda nici măcar la cele mai dure utilizări. În combinație cu utilizarea celor mai moderne mașini de prelucrare a tablelor și profilelor, am creat un produs care stabilește noi tendințe în designul dispozitivelor în această categorie de preț.

Stiva de 130 kg

Am echipat aparatul MP-U236 cu un stivă de 130 kg format din 13 bare cu o greutate de 10 kg. O astfel de distribuție a sarcinii permite atât începătorilor, cât și utilizatorilor avansați să se antreneze pe lift.

Manopera profesională

În noua versiune a seriei profesionale, carcasa stivei este prevăzută cu un capac din plastic, în timp ce stiva în sine este protejată de geamuri translucide din plexiglas. Datorită acestei soluții, funcționarea stivei este și mai silențioasă, iar întregul dispozitiv are un aspect estetic și atractiv.

Sistem de reglare cuprinzător

Mașina are următoarele sisteme de reglare: 6 niveluri independente de reglare a poziției brațului și o reglare a scaunului pe 4 niveluri. Acordați atenție sistemului de reglare a poziției de ședere. Mânerul este conectat la un șunt pneumatic, astfel încât nu trebuie să coborâți din mașină pentru a regla mașina. Pur și simplu trageți mânerul în sus, mutați spătarul înainte sau înapoi și eliberați-l. Un astfel de sistem extins de reglare a dispozitivului garantează confort, siguranță și confort complet de antrenament pentru fiecare dintre clienții tăi.

Tapițerie modernă

Captușeala are o întărire dublă pe fiecare margine a elementului de căptușeală. Am reușit să realizăm acest lucru utilizând fire groase și puternice COATS în combinație cu piele artificială durabilă. Elementele de spătar și scaune sunt atașate de o placă solidă cu o grosime de 3 mm. O astfel de construcție asigură nu numai o durată lungă de viață, ci și un aspect plăcut din punct de vedere estetic al noului dumneavoastră echipament.

Professional Line - dispozitive pentru uz comercial

Cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui culturist adevărat - seria Marbo Professional.

Echipamentul din această linie are o declarație de conformitate conform standardului PN-EN 957-4:2007 și poate fi utilizat în sălile de sport comerciale și publice. Experimentează plăcerea de a te antrena cu cele mai bune echipamente de pe piață! Clasa: S - dispozitive de uz comercial.

Pentru a asigura siguranța clienților dvs., dispozitivele noastre au fost testate de Centrul European de Calitate pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile.

Ca urmare a acestor teste, am primit certificatul de securitate și certificatul de securitate de top pentru dispozitivele din linia profesională.

Date tehnice
Înălțime
181 cm
Lățime
76 cm
Lungime
118 cm
Greutate
mașina 162 kg,
stivă 130 kg
Stivă
13 x 10 kg
Sarcina de greutate
150 kg
Culoarea cadrului
Antracit
Culoarea tapițeriei
maroon
Cerința de spațiu
0,90 m2
Tipul de sarcină
stivă de greutate
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel