HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Standuri multilevel MH-S204 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:Home
Codul produsului:MH-S204
Standuri multilevel MH-S204 - Marbo Sport
Standuri multilevel MH-S204 - Marbo Sport
Standuri multilevel MH-S204 - Marbo Sport
Standuri multilevel MH-S204 - Marbo Sport
Standuri multilevel MH-S204 - Marbo Sport
Standuri multilevel MH-S204 - Marbo Sport
Model:
204
status_iconDisponibil imediat, cantitate mare în stoc%d
175,80 €
155,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (20,80 €).
 • Garanție casei 24 luni.
  Garanția casei - 2 ani
  Garanția pentru uz casnic acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția pentru spații comerciale ușoare - niciunul
  Garanția comercială ușoară acoperă aparatele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - niciunul
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Cumpărați mai ieftin ca un set

315,69 €
282,00 €
Salvezi10.67% (33,69 €)
Vezi set

Set MH8 | bancă cu greutăți reglabilă pe două fețe + suport pentru haltere - Marbo Sport

320,69 €
287,00 €
Salvezi10.51% (33,69 €)
Vezi set

Set MH24 | verstellbare Hantelbank MH-L115 + Langhantelständer MH-S204 - Marbo Sport

450,58 €
401,00 €
Salvezi11.00% (49,58 €)
Vezi set

Set MH10 | bancă cu greutăți reglabilă pe două fețe MH-L114 + suport pentru haltere MH-S204 + bancă Scott MH-L105 - Marbo Sport

Squat Rack MH-S204 oferă asistență deplină pentru multe exerciții, de exemplu presse pe bancă sau genuflexiuni. Datorită suportului, vă simțiți 100% în siguranță și vă puteți concentra pe deplin asupra antrenamentului.

În cel mai recent model de suport pentru ghemuit, s-au folosit cârlige din tablă, așa cum sunt cunoscute și de la dispozitivele mai scumpe și facilitează depunerea după un set.

*Mreana și plăcile de greutăți prezentate nu sunt incluse în pachetul de livrare.

Squat Rack este un produs 100% polonez! Cu investițiile noastre continue în mașini de formare a plăcilor și a profilelor, stabilim noi standarde pe piață pentru echipamente sportive ieftine.

Împreună cu utilizarea tehnologiei de ultimă oră a profilelor și tablelor, am creat un produs care marchează un nou nivel de calitate în această gamă de preț. Suntem singura companie din Polonia care produce echipamente sportive folosind cele mai moderne, mașini controlate de computer, care asigură o potrivire perfectă a pieselor și mărește semnificativ estetica lucrării.

Datorită utilizării profilelor cu pereți groși de 40 x 40 mm care conectează elementele individuale ale suportului pentru ghemuit, garantăm stabilitatea deplină a echipamentului, care se reflectă în siguranța antrenamentului dumneavoastră.

Poate susține până la 200 kg

Rack-ul MH-S204 poate rezista la sarcini grele. Puteți pune jos o bară cu o greutate maximă de 200 kg fără ezitare.

Carlig de depozitare

Când producem suporturi pentru gantere, acordăm o atenție deosebită trei lucruri: versatilitate, stabilitate și aspectul atractiv al dispozitivului.

Mreana poate fi plasată cu ușurință și în siguranță în timpul oricărui exercițiu pe cârligele de depozitare la 7 înălțimi diferite.

Detalii profesionale

Știm că trebuie să acordați atenție fiecărui detaliu pentru a garanta un confort optim. Suportul pentru ghemuit este realizat profesional.

Toate elementele metalice sunt acoperite cu pulbere, ceea ce creează un aspect ideal.

Capaci pentru picioare

Știm bine că un dispozitiv pentru uz privat trebuie proiectat pentru diferite tipuri de sol. Indiferent dacă a fost așezat un parchet sau altceva - această stație poate fi folosită oriunde.

Datorită capacelor pentru picioare, puteți fi sigur că podeaua este protejată.

Linia Home – echipament pentru uz casnic

Produsele din seria Marbo Home sunt destinate pasionaților de culturism începători care își inaugurează aventura cu sala de forță.

Echipamentul este conceput pentru a fi cât mai funcțional posibil și, în același timp, ușor de asamblat. Echipamentul din seria Home este realizat dintr-un profil durabil de 40x40 mm, garantând o stabilitate incomparabilă cu băncile chinezești din intervalul de prețuri corespunzător. Estetica manoperei este subliniată de tapițeria elegantă roșie și neagră pe un burete gros de trei centimetri și vopsire cu pulbere.

Pentru a garanta siguranța clienților, echipamentul nostru a fost verificat pentru siguranță și conformitate cu standardele aplicabile de către Centrul European de Calitate.

Rezultatul acestor teste este Certificatul de Securitate și Top Security Certificate pe care le-am primit pentru dispozitivele din linia Home.

Date tehnice
Înălțime
179 cm
Lățime
107 cm
Lungime
109 cm
Greutate
27,7 kg
Sarcina de greutate
200 kg
Profil
40 x 40 mm
Protecție
7 etape,
77 - 163 cm
Calitatea suprafeței
Acoperire cu pulbere
Tipul de rack pentru gantere
conectat
Stare
Nou
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel