HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Set de plăci de greutate MW-Bumper - 60 kg / 2 x 20 kg + 2 x 10 kg - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:Weight
Set de plăci de greutate MW-Bumper - 60 kg / 2 x 20 kg + 2 x 10 kg - Marbo Sport
Set de plăci de greutate MW-Bumper - 60 kg / 2 x 20 kg + 2 x 10 kg - Marbo Sport
Set de plăci de greutate MW-Bumper - 60 kg / 2 x 20 kg + 2 x 10 kg - Marbo Sport
MW Bumper von Marbo Sport 20 kg - Marbo Sport
MW Bumper von Marbo Sport 10 kg - Marbo Sport
status_iconDisponibil imediat, cantitate mare în stoc
270,00 €
238,00 €
/ St. brute
Cumpărarea ca un set,salvați25,52% (81.56)
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Kit-ul include

Plăcile flexibile de greutate MW Bumper sunt fabricate 100% din granule de cauciuc, care sunt fabricate din deșeurile de producție de la anvelopele pentru camioane. Deoarece materialul a fost dezvoltat inițial pentru condițiile extreme ale drumului, se dovedește a fi complet rezistent la crăpare, îndoire sau cădere.

Când vine vorba de plăci de greutăți, barele de protecție MW de la Marbo Sport sunt cu siguranță cea mai bună alegere. Orificiul poziționat central din plăcile de greutăți se potrivește în mod ideal cu barele de greutate Marbo Sport, care asigură întotdeauna o stabilitate de neegalat, chiar și în perioadele foarte intense. sesiuni de antrenament. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la zdrăngănirea sau balansarea plăcilor de greutăți, la ralanti sau găurile necorespunzătoare.

Setul de bare de protecție MW include:

 • 2 x plăci elastice de greutate 10 kg
 • 2 x plăci elastice de greutate 20 kg

Plăcile de greutate MW Bumper sunt ideale pentru a efectua o gamă largă de exerciții datorită versatilității lor, cum ar fi:

 • Ridicări ale gambei în picioare cu mreana
 • Barbell ridică din umeri
 • Presă de bancă cu o prindere strânsă întinsă
 • Ondule cu mreană cu subgrip
 • Preacher Curls
 • Deadlift cu mreană

Soluții aplicate

Fiecare dintre plăcile de greutate are un diametru de 45 de centimetri.

Datorită soluției inovatoare a plăcilor de greutate MW Bumper de la Marbo Sport, toate plăcile de greutate sunt distribuite uniform pe suprafață atunci când mreana este scoasă, deoarece energia de impact lovește o suprafață mărită.

Acest lucru protejează eficient suprafețele și nu este de așteptat nicio deteriorare atunci când mreana este scoasă. Acest efect este susținut și de elasticitatea ridicată a plăcilor de greutate.

Weight Linie – cele mai bune bare pentru gantere și plăci de greutate

Se pare că nu se poate face nimic nou. Dar aparențele înșală.

Părcile de greutăți de la Marbo au trecut prin multe modificări. Aspectul complet schimbat și original al plăcilor de greutăți cu trei diametre, care sunt adaptate în mod ideal la barele noastre pentru gantere și la cele modificate, de înaltă calitate. Calitatea este motivul suficient pentru a crea noua serie.

Siguranța este cel mai important lucru pentru noi

Pentru a asigura siguranța clienților, dispozitivul nostru este testat pentru siguranță și conformitate de Centrul European pentru Calitate. Seria noastră de greutate a atins obiectivele pentru examene. Avem asta Obțineți certificat de securitate și certificat de securitate de top.

Date tehnice
Diametrul găurii
51 mm
Diametru
45 cm
Grosime
10 kg - 6 cm,
20 kg - 12 cm
Greutate
2 x 10 kg, 2 x 20 kg
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel