HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Banca pentru erectoarele spatelui MS-L108 2.0 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:Semi-Pro
Codul produsului:MS-L108 2.0
Banca pentru erectoarele spatelui MS-L108 2.0 - Marbo Sport
Banca pentru erectoarele spatelui MS-L108 2.0 - Marbo Sport
Banca pentru erectoarele spatelui MS-L108 2.0 - Marbo Sport
Banca pentru erectoarele spatelui MS-L108 2.0 - Marbo Sport
Banca pentru erectoarele spatelui MS-L108 2.0 - Marbo Sport
Banca pentru erectoarele spatelui MS-L108 2.0 - Marbo Sport
Banca pentru erectoarele spatelui MS-L108 2.0 - Marbo Sport
Banca pentru erectoarele spatelui MS-L108 2.0 - Marbo Sport
Model:
MS-L108 2.0
status_iconDisponibil imediat, cantitate mare în stoc%d
174,13 €
153,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (21,13 €).
 • Garanție casei 24 luni.
  Garanția casei - 2 ani
  Garanția pentru uz casnic acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția pentru spații comerciale ușoare - niciunul
  Garanția comercială ușoară acoperă aparatele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - niciunul
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Banca pentru erectoarele spatelui MS-L108 2.0 de la Marbo Sport vă va permite să efectuați exerciții de întindere și va îmbogăți antrenamentul tuturor părților mușchilor spatelui și ale mușchilor abdominali.

Unghiul reglabil al spătarului

Sunt disponibile 3 grade de înclinare (50°, 43°, 32°). Tu vei acela care decide dacă te vei antrena într-o poziție verticală sau una mai orizontală.

Ajustarea înălțimii

Butonul rotativ de strângere, întărit cu protecție suplimentară, asigură menținerea echipamentului în poziția setată. În rezultat, exercițiile vor deveni mai sigure și mai confortabile

Platforme de siguranță pentru picioare

Platformele ergonomice vă vor permite să mențineți poziția corectă chiar și la un unghi de înclinare mai mare.

Blocări pentru picioare acoperite cu spumă EVA

Acoperirea blocărilor pentru picioare cu role din spumă cu diametrul de 8 cm vă îmbunătățește confortul în timpul exercițiului. Obțineți o amortizare și protecție mai bună împotriva abraziunii sau iritației pielii.

Tapițerie de calitate superioară

Tapițeria întărită, cu o grosime de până la 7 cm, se va adapta excelent corpului tau și va oferi suport optim și confort în timpul antrenamentului.

Design modern

Culoarea neagră a tapițeriei conferă eleganță băncii MS-L108 2.0. Datorită acestui fapt, dispozitivul va arăta excelent în orice sală de forță.

Picioare cauciucate

Picioarele cauciucate fac dispozitivul să rămână stabil pe orice suprafață și nu alunecă. Prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji că banca se va deplasa atunci când veți efectua o serie intensă de exerciții.

Seria Semi-Pro 2.0 - o nouă generație de bestseller-uri

Semi-Pro 2.0 este o nouă serie de aparate și accesorii Marbo Sport, destinată utilizatorilor casnici avansați.

Aceasta este o nouă variantă a emblematicei seriei Semi-Pro, într-o versiune reîmprospătată și îmbunătățită. Calitatea, ergonomia și stabilitatea binecunoscute au câștigat un nou design. Negrul elegant al tapițeriei combinat cu detalii subtile în nuanțe de argintiu și oțel, ca și un logo discret sunt chintesența stilului modern.

Aparatele fac o impresie excelentă și arată excepțional de profesional - sunt și mai stabile, mai sigure și mai ergonomice.

Gama largă de echipamente include aparate care permit exerciții de forță și anduranță, cu și fără greutăți, modelând diferite grupe musculare. Aparatele asigură un interval larg de reglaje precise. Această le permite să fie adaptate nevoilor de antrenament ale fiecărui utilizator.

Echipamentul poate fi ușor combinat – astfel încât să creeze seturi compacte și complete pentru exerciții profesionale. Este o alegere excelentă pentru persoanele care efectuează zilnic antrenamente mai intense și avansate.

Date tehnice
Înălțime
90 cm,
după pliere 21 cm
Verstellung des Neigungswinkels der Rückenlehne
50°,43°, 32°
Lățime
64 cm
Lungime
121 cm
Greutate
22 kg
Reglarea spătarului
4 nivele
Blocaje
2 buc.,
Diametru: 8 cm,
Spumă EVA
Sarcina de greutate
130 kg
Profil
50 x 50 x 2 mm
Material
Oțel
Calitatea suprafeței
Acoperire cu pulbere
Model
MS-L108 2.0
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel