HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Scripetele superior și inferior pentru băncile Semi-Pro MS-W102 2.0 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:Semi-Pro
Codul produsului:MS-W102 2.0
Scripetele superior și inferior pentru băncile Semi-Pro MS-W102 2.0 - Marbo Sport
Scripetele superior și inferior pentru băncile Semi-Pro MS-W102 2.0 - Marbo Sport
Scripetele superior și inferior pentru băncile Semi-Pro MS-W102 2.0 - Marbo Sport
Scripetele superior și inferior pentru băncile Semi-Pro MS-W102 2.0 - Marbo Sport
Scripetele superior și inferior pentru băncile Semi-Pro MS-W102 2.0 - Marbo Sport
Scripetele superior și inferior pentru băncile Semi-Pro MS-W102 2.0 - Marbo Sport
Model:
MS-W102 2.0
status_iconDisponibil imediat, cantitate mare în stoc%d
130,61 €
115,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (15,61 €).
 • Garanție casei 24 luni.
  Garanția casei - 2 ani
  Garanția pentru uz casnic acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția pentru spații comerciale ușoare - niciunul
  Garanția comercială ușoară acoperă aparatele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - niciunul
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Scripetele superior și inferior MS-W102 2.0 pentru bănci este o completare excelentă pentru orice set de exerciții de acasă. Fabricat din oțel durabil, asigură rezistență și fiabilitate în timpul unui antrenament intens.

Compatibilitate deplină cu băncile din seria Semi-Pro

Puteți combina ușor și convenabil scripetele MS-AW102 2.0 cu băncile Semi-Pro de la Marbo Sport pentru a obține o funcționalitate suplimentară.

Este suficient să glisați scripetele în locul dedicat pe bancă (așa-numitul „coș”), pentru a vă bucura de o structură stabilă gata de a începe antrenamentul.

Schimbarea comodă a mânerului

Scripetele are o fixare carabină, astfel încât să puteți schimba ușor și rapid mânerul de antrenament.

Împreună cu scripetele, primiți bara lungă MH-C001, dar nimic nu vă împiedică să utilizați un alt accesoriu, de exemplu o frânghie de antrenarea tricepsului.

Două așezări – sus/jos

Scripetele poate fi utilizat în două configurații - superioară și inferioară. Datorită acestui lucru, puteți crește varietatea exercițiilor efectuate.

Aparatul are greutatea liberă

Scripetele MS-W102 2.0 este un accesoriu dedicat antrenamentului cu greutate liberă. Plăcile de greutate sunt așezate pe bare dedicate și protejate prin fixarea cu cleme cu arc incluse în set.

Blocarea coapselor acoperită cu spumă EVA

Spuma EVA moale, și totodată durabilă, care acoperă blocările, face că nu trebuie să vă faceți griji pentru abraziunile picioarelor în timpul unui antrenament intens.

Înălțimea poziției de blocare poate fi ușor reglată sau decuplată de la scripete dacă este necesar.

Calitate ridicată a manoperei

Profilurile metalice solide și fixări rezistente asigură o stabilitate fiabilă a structurii, chiar și în timpul unui antrenament foarte intens.

Seria Semi-Pro 2.0 - o nouă generație de bestseller-uri

Semi-Pro 2.0 este o nouă serie de aparate și accesorii Marbo Sport, destinată utilizatorilor casnici avansați.

Aceasta este o nouă variantă a emblematicei seriei Semi-Pro, într-o versiune reîmprospătată și îmbunătățită. Calitatea, ergonomia și stabilitatea binecunoscute au câștigat un nou design. Negrul elegant al tapițeriei combinat cu detalii subtile în nuanțe de argintiu și oțel, ca și un logo discret sunt chintesența stilului modern.

Aparatele fac o impresie excelentă și arată excepțional de profesional - sunt și mai stabile, mai sigure și mai ergonomice.

Gama largă de echipamente include aparate care permit exerciții de forță și anduranță, cu și fără greutăți, modelând diferite grupe musculare. Aparatele asigură un interval larg de reglaje precise. Această le permite să fie adaptate nevoilor de antrenament ale fiecărui utilizator.

Echipamentul poate fi ușor combinat – astfel încât să creeze seturi compacte și complete pentru exerciții profesionale. Este o alegere excelentă pentru persoanele care efectuează zilnic antrenamente mai intense și avansate.

Date tehnice
Înălțime
197 cm,
cu banc de greutat MS-L102 2.0 - 203-218 cm,
cu banc de greutat MS-L106 2.0 - 212-227 cm
Lățime
106 cm (cu bară),
50 cm (fără bară)
Lungime
45 cm
Greutate
11 kg
Spațiu pentru discurile de greutate
2 bucăți.,
Diametru 25 mm,
Lungime 20 cm
Sarcina de greutate
130 kg
Frânghie
2 bucăți (cablu de oțel)
Role cu rulmenți cu bile
din rulment cu bile (3 buc.)
Profil
40 x 40 mm
Calitatea suprafeței
Acoperire cu pulbere
Model
MS-W102 2.0
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel