HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Lat Pulldown MF-U005 2.0 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Codul produsului:MF-U005_2.0-k2t4
Lat Pulldown MF-U005 2.0 - Marbo Sport
Lat Pulldown MF-U005 2.0 - Marbo Sport
Lat Pulldown MF-U005 2.0 - Marbo Sport
Lat Pulldown MF-U005 2.0 - Marbo Sport
Lat Pulldown MF-U005 2.0 - Marbo Sport
Lat Pulldown MF-U005 2.0 - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit%d
2 091,69 €
1 841,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (250,69 €).
2 091,69 €
1 841,00 €
 • Garanție comercială completă 24 luni.
  Garanție domestică - 2 ani
  Garanția casnică acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția comercială ușoară - 2 ani
  Garanția comercială ușoară acoperă echipamentele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - 2 ani
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Aparatul cu cea mai mare lățime a spatelui MF-U005 2.0 este un aparat profesional cu greutăți libere, care este o parte esențială a oricărei săli de sport. Pe acest echipament, clienții dvs. vor putea efectua un antrenament pentru spate, cu siguranță deplină a aparatului de antrenament. Aparatul este echipat cu un scaun reglabil și un blocaj reglabil pentru picioare, făcându-l ușor de adaptat la înălțimea și dimensiunea oricărei persoane. Picioarele din cauciuc și picioarele de nivelare împiedică mașina să se miște în timpul antrenamentului, făcând-o cât mai stabilă și sigură posibil chiar și atunci când lucrează cu sarcină maximă.

Sistem de reglare a scaunului

Mașina MF-U005 2.0 are până la cinci grade de reglare a înălțimii scaunului, astfel încât fiecare utilizator să o poată ajusta la înălțimea sa. Reglarea scaunului se bazează pe cilindri, astfel încât nu trebuie să coborâți din mașină pentru a face ajustări.

Blocuri reglabile pentru picioare

Rolele din modulul de blocare a picioarelor sunt fabricate din spumă poliuretanică puternică acoperită cu skai moale, dar durabil. Pentru a ascunde învelișul vizibil al materialului, am folosit o rozetă metalică și am acoperit șurubul cu un capac plăcut din punct de vedere estetic. Există trei niveluri de reglare a blocării la dispoziția antrenorului, astfel încât aparatul să poată fi adaptat la dimensiunea fiecărui utilizator.

Bucșe din poliamidă pentru încărcături

Mașina este echipată cu manșoane de încărcare acoperite cu poliamidă. Folosirea poliamidei face ca bucșele să fie rezistente la zgârieturi și deteriorări mecanice, chiar și în timpul introducerii și îndepărtarii frecvente a sarcinilor. Puteți stoca greutăți libere pe ele, astfel încât nu trebuie să investiți într-un suport suplimentar, economisiți spațiu și bani. Manșoanele sunt proiectate pentru sarcini olimpice cu un diametru al găurii fi50 mm.

Mâner larg

Aparatul este proiectat pentru a permite persoanei care exercită cea mai largă gamă de mișcare posibilă în timpul antrenamentului. Mânerele au fost acoperite cu spumă rezistentă, anti-alunecare, care oferă utilizatorului o prindere confortabilă și sigură. Capetele mânerelor le-am acoperit cu un manșon metalic întors în negru.

Tapițerie ranforsată

Tapițeria are dublă întărire pe fiecare margine a elementului tapițat. Am reușit să realizăm acest lucru folosind fir de miez COATS gros și puternic combinat cu piele sintetică durabilă. Tapițeria a fost îmbrăcată cu huse din plastic rezistent de culoare neagră. Acestea protejează tapițeria de deteriorare și oferă dispozitivului un design modern extraordinar.

Free Weight line - sală de fitness cu greutăți libere

Seria Marbo Free Weight este un echipament comercial cu greutăți libere, conceput pentru culturisti profesioniști care apreciază confortul și încrederea în exercițiile lor.

Echipamentul din această serie se caracterizează prin construcție bazată pe profile durabile de 100 x 50 mm și 100 x 40 mm cu o grosime a peretelui de 3 mm. În designul fiecărei structuri au fost încorporate curbe plăcute pentru ochi, care, combinate cu tapițeria rotunjită, fac ca aspectul echipamentului din seria Free Weight să fie atractiv și modern. Acest echipament va fi ornamentul oricărei săli de sport profesionale!

Pentru a asigura siguranța clienților dvs., echipamentul nostru a fost testat pentru siguranță și conformitate cu standardele actuale de către Centrul European de Calitate.

Rezultatul acestor teste sunt Certificatul de siguranță și Certificatul de securitate de top, pe care le-am primit pentru echipamentele din linia Greutate liberă.

Date tehnice
Înălțime
204 cm
Lățime
100 cm
Lungime
187 cm
Greutate
151 kg
Sarcina de greutate
400 kg
Spațiu pentru discurile de greutate
diametru 50 mm
Cerința de spațiu
1,87 m2
Profil
100 x 50 x 3 mm
Tipul de sarcină
Greutăți libere
Reglarea scaunului
5 poziții
Reglarea arborelui
3 poziții
Culoarea tapițeriei
negru
Culoarea cadrului
negru
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel