HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Cușcă de antrenament multifuncțională Power Rack MS-U112 2.0 - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:Semi-Pro
Codul produsului:MS-U112 2.0
Cușcă de antrenament multifuncțională Power Rack MS-U112 2.0 - Marbo Sport
Cușcă de antrenament multifuncțională Power Rack MS-U112 2.0 - Marbo Sport
Cușcă de antrenament multifuncțională Power Rack MS-U112 2.0 - Marbo Sport
Cușcă de antrenament multifuncțională Power Rack MS-U112 2.0 - Marbo Sport
Cușcă de antrenament multifuncțională Power Rack MS-U112 2.0 - Marbo Sport
Cușcă de antrenament multifuncțională Power Rack MS-U112 2.0 - Marbo Sport
Cușcă de antrenament multifuncțională Power Rack MS-U112 2.0 - Marbo Sport
Model:
MS-U112 2.0
status_iconDisponibil imediat, cantitate mare în stoc%d
475,00 €
418,00 €
/ St. brute
Salvezi12% (57,00 €).
 • Garanție casei 24 luni.
  Garanția casei - 2 ani
  Garanția pentru uz casnic acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția pentru spații comerciale ușoare - niciunul
  Garanția comercială ușoară acoperă aparatele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - niciunul
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Cușca de antrenament MS-U112 2.0, cunoscută și sub numele de Power Rack sau standul pentru genuflexiuni, este unul dintre cele mai versatile aparate de antrenament din oferta Marbo Sport..

Power Rack-ul este folosit pentru diferite exerciții de forță, în principal genuflexiuni, dar și pentru împinsul, tracțiuni și alte exerciții folosind haltera și propria greutate corporală.

Suporturi reglabile pentru halteră

Structura MS-U112 2.0 a fost echipat cu două seturi de cârlige reglabile care vă permit să așezați ușor haltera la înălțimea optimă pentru exercițiul efectuat în prezent. Cârligele pot fi pozționate la 18 niveluri de înălțime.

Bare de siguranță

Power Rack MS-U112 2.0 are și bare de siguranță transversale. Dacă nu reușiți să efectuați o repetiție completă în timpul antrenamentului (de exemplu, genuflexiuni cu halteră), barele transversale Power Rack servesc drept protecție și pe care puteți așeza greutatea în siguranță.

Pini pentru benzi de rezistență

MS-U112 2.0 a fost echipat cu pini de prindere pentru benzile de rezistență, care reprezintă o alternativă excelentă la greutățile tradiționale.

Mâner pentru landmine

Landmine vă permite să fixați un capăt al halterei permițându-i totodată o mișcare rotativă. Drept urmare, landmine-ul vă permite să efectuați exerciții dinamice și variate, folosind de obicei o parte a corpului.

Stand pentru halteră și bare de stocare a greutăților

Haltera și plăcile de greutate pot fi depozitate comod în suporturi dedicate acestora, situate la baza structurii MS-U112 2.0.

Bare de flotări

Barele pot fi așezate la două înălțimi – una mai mare pentru a crește dificultatea exercițiului și cealaltă mai mică pentru a antrena flotări cu sprijinul frontal.

În plus, barele au posibilitatea de reglare a distanței în 3 trepte, astfel încât să le puteți potrivi la preferințele dvs. individuale de antrenament.

Bară de tracțiuni

Puteți folosi bara MS-U112 2.0 pentru tracțiuni: cu prindere peste mână, prindere sub mână sau prindere largă. Ca și pentru poziții atârnate active.

Cârlig pentru sac de box

În plus, Power Rack MS-U112 2.0 a fost echipat cu un cârlig care vă permite să atârnați rapid și comod sacul de box.

Picioare de cauciuc

Picioarele din cauciuc îmbunătățesc stabilitatea structurii și previn zgârierea podelei în timpul antrenamentului. Datorită lor, te poți antrena fără riscuri acasă.

Posibilitate de ancorare în sol

În baza lui MS-U112 2.0 au fost prevăzute orificii care permit ca structura să fie fixată la sol, îmbunătățîndu-și astfel stabilitatea și sporind siguranța în timpul antrenamentului. Metoda de ancorare trebuie potrivită individual, ținând cont de tipul de substrat și de modul de utilizare a produsului.

Seria Semi-Pro 2.0 - o nouă generație de bestseller-uri

Semi-Pro 2.0 este o nouă serie de aparate și accesorii Marbo Sport, destinată utilizatorilor casnici avansați.

Aceasta este o nouă variantă a emblematicei seriei Semi-Pro, într-o versiune reîmprospătată și îmbunătățită. Calitatea, ergonomia și stabilitatea binecunoscute au câștigat un nou design. Negrul elegant al tapițeriei combinat cu detalii subtile în nuanțe de argintiu și oțel, ca și un logo discret sunt chintesența stilului modern.

Aparatele fac o impresie excelentă și arată excepțional de profesional - sunt și mai stabile, mai sigure și mai ergonomice.

Gama largă de echipamente include aparate care permit exerciții de forță și anduranță, cu și fără greutăți, modelând diferite grupe musculare. Aparatele asigură un interval larg de reglaje precise. Această le permite să fie adaptate nevoilor de antrenament ale fiecărui utilizator.

Echipamentul poate fi ușor combinat – astfel încât să creeze seturi compacte și complete pentru exerciții profesionale. Este o alegere excelentă pentru persoanele care efectuează zilnic antrenamente mai intense și avansate.

Date tehnice
Lungime
162 cm
Lățime
145 cm
Înălțime
211 cm
Profil
50 x 50 x 2 mm
Greutate
65 kg
Sarcina de greutate
250 kg
Material
Oțel
Calitatea suprafeței
Acoperire cu pulbere
Model
MS-U112 2.0
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel