HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Olympia set de greutăți cu placă de greutate din fontă cu gaură ø51 mm | Set Set 60 kg / 2 x 20 kg + 2 x 10 kg - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:Weight
Codul produsului:MW-2x20KG_2x10KG-OLI
Olympia set de greutăți cu placă de greutate din fontă cu gaură ø51 mm | Set Set 60 kg / 2 x 20 kg + 2 x 10 kg - Marbo Sport
Olympia set de greutăți cu placă de greutate din fontă cu gaură ø51 mm | Set Set 60 kg / 2 x 20 kg + 2 x 10 kg - Marbo Sport
Olympia set de greutăți cu placă de greutate din fontă cu gaură ø51 mm | Set Set 60 kg / 2 x 20 kg + 2 x 10 kg - Marbo Sport
Olympia Hantelscheibe aus Gusseisen 10 kg mit ø51 mm Bohrung MW-O10-OLI - Marbo Sport
Olympia Hantelscheibe aus Gusseisen 20 kg mit ø51 mm Bohrung MW-O20-OLI - Marbo Sport
status_iconDisponibil imediat, cantitate mare în stoc
270,89 €
238,00 €
/ St. brute
Cumpărarea ca un set,salvați31,67% (110.30)
 • Garanție casei 24 luni.
  Garanția casei - 2 ani
  Garanția pentru uz casnic acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția pentru spații comerciale ușoare - niciunul
  Garanția comercială ușoară acoperă aparatele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - niciunul
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

Am dori să vă prezentăm noul nostru echipament sportiv – placa de greutate din fontă.

Uită de soluția de urgență și vezi că nu merită să cumperi produse chinezești instabile, slabe. Nu țin greutatea specificată și au găuri neglijente. Lăsați-vă convins că calitatea Marbo confortul și cultura antrenamentului!

Vrem să vă oferim exact ceea ce vă așteptați - plăci de greutate cu cea mai groasă grosime posibilă. Avem și o veste foarte bună: plăcile noastre de greutăți au doar 1,4 până la 3,4 cm grosime. Acest lucru vă oferă securitatea că poți să așezi câte plăci de greutăți vrei pe mâner.

Colaborăm cu o turnătorie poloneză mare și profesionistă, astfel încât aveți garanția că veți obține un produs de înaltă calitate.

Puteți fi sigur că plăcile de greutăți de la Marbo-Sport sunt cea mai bună selecție. Orificiul central se potrivește perfect cu mânerele pe care le fabricăm. Garantează o stabilitate neobișnuită în timpul antrenamentului.

În set:

 • 2 x plăci de greutate Olympia din fontă 10 kg
 • 2 x plăci de greutate Olympia din fontă 20 kg

Grosime de la 1,4 la 3,4 cm

Plăcile noastre de greutăți sunt fabricate astfel încât să puteți plasa numărul maxim de plăci de greutăți pe bara cu mreană. Datorită acestei soluții, nu trebuie să vă faceți griji că rămâneți fără spațiu.

Weight Linie – cele mai bune bare pentru gantere și plăci de greutate

Se pare că nu se poate face nimic nou. Dar aparențele înșală.

Părcile de greutăți de la Marbo au trecut prin multe modificări. Aspectul complet schimbat și original al plăcilor de greutăți cu trei diametre, care sunt adaptate în mod ideal la barele noastre pentru gantere și la cele modificate, de înaltă calitate. Calitatea este motivul suficient pentru a crea noua serie.

Siguranța este cel mai important lucru pentru noi

Pentru a asigura siguranța clienților, dispozitivul nostru este testat pentru siguranță și conformitate de Centrul European pentru Calitate. Seria noastră de greutate a atins obiectivele pentru examene. Avem asta Obțineți certificat de securitate și certificat de securitate de top.

Date tehnice
Greutate
2 x 20 kg, 2 x 10 kg
Olympia placă de greutate din fontă 10kg MW-O10-OLI
Grosime: 30 mm,
Material: fontă,
Tip: Placă de greutate din fontă,
Toleranța greutății: ~5%,
Greutate: 10 kg,
Diametrul găurii: 51 mm,
Diametru: 27 cm
Olympia placă de greutate din fontă 20 kg MW-O20-OLI
Grosime: 34 mm,
Material: fontă,
Tip: Placă de greutate din fontă,
Toleranța greutății: ~5%,
Greutate: 20 kg,
Diametrul găurii: 51 mm,
Diametru: 36 cm
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel