HOT DEAL! PÂNĂ LA -30% LA ARTICOLELE SELECTATE la ofertă

Olympia set de greutăți din fontă cu plăci de greutăți cu găuri ø50/51 mm | Set 30 kg / 4 x 5 kg + 2 x 2,5 kg + 4 x 1,25 kg - Marbo Sport

Producător:Marbo Sport
Serie:Weight
Codul produsului:MW-4x5KG_2x2,5KG_4x1,25-OLI
Olympia set de greutăți din fontă cu plăci de greutăți cu găuri ø50/51 mm | Set 30 kg / 4 x 5 kg + 2 x 2,5 kg + 4 x 1,25 kg - Marbo Sport
Olympia set de greutăți din fontă cu plăci de greutăți cu găuri ø50/51 mm | Set 30 kg / 4 x 5 kg + 2 x 2,5 kg + 4 x 1,25 kg - Marbo Sport
Olympia set de greutăți din fontă cu plăci de greutăți cu găuri ø50/51 mm | Set 30 kg / 4 x 5 kg + 2 x 2,5 kg + 4 x 1,25 kg - Marbo Sport
Placă de greutate Olympia din fontă 1,25 kg cu alezaj ø51 mm MW-O1.25-OLI - Marbo Sport
Placă de greutate Olympia din fontă 2,5 kg cu alezaj ø51 mm MW-O2I5-OLI - Marbo Sport
Olympia Hantelscheibe aus Gusseisen 5 kg mit ø51 mm Bohrung MW-O5-OLI - Marbo Sport
status_iconDisponibil la cerere, termen de livrare prelungit
139,00 €
122,00 €
/ St. brute
Cumpărarea ca un set,salvați45,30% (101.02)
 • Garanție casei 24 luni.
  Garanția casei - 2 ani
  Garanția pentru uz casnic acoperă aparatele destinate uzului casnic.
  Garanția pentru spații comerciale ușoare - niciunul
  Garanția comercială ușoară acoperă aparatele care funcționează în hoteluri mici, clinici de reabilitare, centre de sănătate etc. Durata maximă de funcționare este de 4 ore pe zi.
  Garanția comercială completă - niciunul
  Garanția Full Commercial acoperă echipamentele care funcționează în săli de sport, școli etc. Dacă sunt întreținute corespunzător, timpul maxim de funcționare este de 12 ore pe zi.
 • Răspunsuri gratuite timp de până la 14 zile
  Ne angajăm să facem ca experiența dvs. de cumpărături online să fie 100% sigură pentru dvs. De aceea, pentru toți consumatorii, extindem termenul de returnare a bunurilor în magazin la 14 zile calendaristice pentru toate produsele din ofertă.
 • Cumpărați direct de la producător
  Toate produsele Marbo Sport sunt expediate direct din depozitul nostru din Europa Centrală.
 • Premium-Service direct de la producător.
  Toate problemele legate de service/reclamații sunt gestionate de departamentul nostru intern de reclamații și service. Acest lucru ne permite să răspundem rapid la nevoile dumneavoastră și să rezolvăm imediat orice problemă.
 • 40 de ani de calitate

am dori să introducem noile noastre echipamente sportive - Discul Barbell din fontă.

Uitați de soluția de urgență și vedeți că achiziționarea de produse chineze instabile, slabe, nu merită. Nu dețin greutatea specificată și au găuri nepăsătoare. Poate fi convins că calitatea Marbo se referă la confortul și cultura antrenamentului!

Vrem exact ceea ce vă așteptați - oferiți ganterele, dintre care cea mai groasă este cea mai groasă. De asemenea, avem vești foarte bune: discurile noastre de gantere au doar o grosime de 1,4 până la 3,4 cm. Acest lucru vă oferă securitate că pe mâner, cât mai multe felii de gantere, pot fi reduse.

Lucrăm cu turnătoarea poloneză mare și profesională, deci aveți garanția că veți obține produsul de înaltă calitate.

aveți certitudinea că ceară de marbo-sport este cea mai bună selecție. Gaura centrală se potrivește mânerelor pe care le fabricăm. Garantează stabilitatea neobișnuită în timpul antrenamentului.

în set:

 • 4 x Gantei Olympia din fontă 1,25 kg
 • 2 x Gantei Olympia din fontă 2,5 kg
 • 4 x Gantei Olympia din fontă 5 kg

Vezi ce exerciții puteți face

 • bucle biceps (în picioare)
 • Ridicare frontală, gantere
 • Arnold Press, Dantel
 • Ridicare încrucișată, gantere
 • Rowing, gantere
 • Zbor (culcat), bancă plată, ganteră

soluții aplicate

grosime de la 1,4 la 3,4 cm

Panourile noastre de greutate sunt făcute astfel încât să puteți pune pe numărul maxim de discuri de greutate pe tija de barbell. Datorită acestei soluții, nu trebuie să vă faceți griji că se primește prea puțin spațiu.

Weight Linie – cele mai bune bare pentru gantere și plăci de greutate

Se pare că nu se poate face nimic nou. Dar aparențele înșală.

Părcile de greutăți de la Marbo au trecut prin multe modificări. Aspectul complet schimbat și original al plăcilor de greutăți cu trei diametre, care sunt adaptate în mod ideal la barele noastre pentru gantere și la cele modificate, de înaltă calitate. Calitatea este motivul suficient pentru a crea noua serie.

Siguranța este cel mai important lucru pentru noi

Pentru a asigura siguranța clienților, dispozitivul nostru este testat pentru siguranță și conformitate de Centrul European pentru Calitate. Seria noastră de greutate a atins obiectivele pentru examene. Avem asta Obțineți certificat de securitate și certificat de securitate de top.

Date tehnice
Greutate
4 x 1,25 kg, 2 x 2,5 kg, 4 x 5 kg
Olympia placă de greutate din fontă 1,25 kg MW-O1,25-OLI
Grosime: 14 mm,
Material: fontă cenușie,
Toleranța greutății: ~5%,
Greutate: 1,25 kg,
Diametrul găurii: 51 mm,
Diametru: 15 cm
Olympia placă de greutate din fontă 2.5kg MW-O2I5-OLI
Grosime: 21 mm,
Material: fontă cenușie,
Toleranța greutății: ~5%,
Greutate: 2,5 kg,
Diametrul găurii: 51 mm,
Diametru: 17 cm
Olympia placă de greutate din fontă 5kg MW-O5-OLI
Grosime: 21 mm,
Material: fontă cenușie,
Toleranța greutății: ~5%,
Greutate: 5 kg,
Diametrul găurii: 51 mm,
Diametru: 23 cm
Scrieți-vă opinia
Notația dumneavoastră:
5/5
Adaugați propria imagine a produsului:
Aveți întrebări? Vom răspunde în 24 de ore
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Descrierea producătorului
Marbo Sport

Marbo a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani în Starachowice. Am început cu producția de echipamente simple pentru sălile de gimnastică de acasă, pentru a crește constant gama și calitatea produselor pe măsură ce am câștigat experiență. Astăzi, suntem principalul producător de echipamente de culturism din Polonia, oferind echipamente de clasă mondială. Am construit un brand și am dobândit o experiență care obligă.

Culturismul este pasiunea noastră și, prin combinarea acesteia cu utilajele noastre de ultimă generație, suntem în măsură să vă oferim echipamente de cea mai înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și, mai presus de toate, având în vedere confortul și siguranța dumneavoastră.

Societatea are sediul în Starachowice, în Voievodatul Świętokrzyskie. Aici se află birourile și halele de producție și depozitare. Aceasta este baza de la care sunt controlate toate formele de vânzări pe internet și de contact cu clienții și de unde pleacă expedierile pentru clienții individuali și magazinele partenere. Pe harta companiei, toate drumurile pornesc de la Starachowice.

pixel